SKUPINSKA MEDITACIJA 

Skupinska energija pri meditaciji okrepi posameznikovo koncentracijo in mu pomaga k lažjemu dvigu zavesti - lahko bi rekli, da je namen skupinske meditacije medsebojna pomoč, ki vodi k boljšemu počutju, miru in zmanjšanju stresa.

Skozi različne meditacijske tehnike krepimo koncentracijo in zavedanje oz. čuječnost, ki nas pripeljeta v stanje prisotnosti v tem trenutku, v izkustvo globokega miru, povezanosti in tihe radosti. Z meditacijo oz. tehnikami, ki nas vodijo v stanje meditacije (to je stanje, ko se miselni tok umiri), si lahko dolgoročno pomagamo pri premagovanju stresa, zmanjšamo čustvena nihanja, tesnobo in depresijo, spoznamo, kdo res smo in kaj si od življenja želimo.

 

Meditacija nam re-programira možgane in nas upočasni v smislu, da smo sposobni prekiniti tok brezglavega hitenja, v katerega nas sili narava današnje družbe in njene vrednote, ne da bi nam kakorkoli odvzela storilnost – nasprotno, vse raziskave kažejo, da se učinkovitost pri ljudeh, ki redno meditirajo zelo poveča, ker je um bolj osredotočen.
Meditacija je primerna za vse, ki nimate hujših duševnih bolezni (pri shizofreniji se meditacija odsvetuje) in vse, ki bi v svoje življenje radi vnesli malo več umirjenosti, srčnosti in zadovoljstva. 

Za udeležbo na meditaciji ne potrebujete predznanja, niti zmožnosti sedenja na tleh, v neudobnih jogijskih položajih, ker sedimo na stolih!

© 2018 KPK design.

ZASUK, Nika Ločniškar s.p. Švabičeva ulica 5, 1000 Ljubljana info.joga@gmail.com

  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

Tel: 031 661-612

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now