top of page

Za mene obstaja samo Nikina joga - in pa tista, ki jo po njeni "šoli" delam sama doma. Težko me bo še kdo kdaj prepričal, da poskusim še kaj drugega .... Ampak seveda, če ne poskusiš, potem ne veš, da je nekaj super, nekaj pa zanič. NIKA RULES! Ocena odlično, 10!"

 

Deana Potza, 51

"Kadar srečam človeka, ki se s tako ljubeznijo posveča svojemu delu, da v njem zares začutiš poslanstvo, me to gane ... Ob Niki se vse moje celice zavedajo, da so v varnih rokah popolnoma predane in osredotočene učiteljice. Zato se moj um že ob uvodnih asanah preseli v stanje, ki je podobno meditativnemu. Veselim se vsakega srečanja, ker vem, kako sveža, okrepljena, gibčna in lahkotnejših misli se bom podala v nadaljevanje dneva. In vsakič malo bolje, malo več, z malo več zaupanja v svoj napredek ... to je užitek. Sicer pa sem v naši družini že tretja generacija, ki je deležna Nikinega izvrstnega, profesionalnega vodstva"

Jana Lavtižar, 57

"Nika namreč ni le izjemno usposobljena učiteljica, temveč tudi neverjetno senzibilna, ko gre za oblikovanje atmosfere celotne skupine. Njene skupine niso brezglava kolektivna telesa, pa tudi ne skupki izoliranih posameznikov. V skupini si sam, a ne za ceno izgube občutka prisotnosti drugih. Prav to pa je, mislim, tisto najboljše, kar nas lahko nauči joga: umik vase, umik v poslušanje lastnega telesa in lastnih misli, je vselej tudi odpiranje navzven, ponovna pridobitev občutka za drugega in okolico. Zato ne gre le za to, da sem se na Nikini jogi ponovno naučil zlagoma že pozabljenih fizičnih osnov. Ne gre le za to, da zdaj bolje vem, kaj dejansko pomeni dihati in kaj dejansko pomeni ukoreninjeno stati na mestu - zdaj bolje vem tudi to, da si svoj fizični prostor delim z okolico. In da je to dobro."

 

Tadej, 35

bottom of page